Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Veken 1 - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Veken 1 - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merSenast uppdaterad: 2023-01-02

Välkommen till
Bostadsrättsföreningen Veken 1 

I Sofia församling på Södermalm i Stockholm, hittar du vår trevliga och välskötta fastighet, som består av 54 lägenheter, och 5 kommersiella lokaler i gatuplan, varav en restaurang och en boxningsklubb. Därutöver 9 lokaler i källaren som hyrs ut till externa hyresgäster. 

På gångavstånd hittar du både Vitabergsparken och Fjällgatan med dess underbara utsikt över Stockholm. Goda förbindelser med stadstrafiken och närhet till Nytorget och Medborgarplatsen gör detta till ett uppskattat boende. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och här bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till en trevlig boendemiljö. Föreningen har under 2021 och 2022 investerat i fastigheten genom att renovera fönster och trapphus samt installerat tidstypiska säkerhetsdörrar. Allt utan att behöva justera avgiften.

På denna hemsida finner du förhoppningsvis den information som du som boende, köpare eller mäklare behöver känna till om vår förening.

 

Mäklarinformation

För dig som är bostadsrättsmäklare, eller bara intresserad av korta fakta om förening och fastighet, rekommenderas vårt Mäklardokument som du finner under fliken Snabbfakta för mäklare.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen bildades i oktober 1999 och förvärvade fastighet med tillhörande mark i december 2002, av Heba Fastighets AB, som 1999 köpte fastigheten av systrarna Ulla Nilsson och Liss-Gun Thorell, som hade ägt den i många år. Föreningen äger två angränsande hus med tillhörande mark, med adresserna Åsögatan 184 samt Erstagatan 22. 

Kontaktuppgifter till styrelsen:

Brf Veken 1
Erstagatan 22
116 36 Stockholm

E-postadress: brfveken1@gmail.com